Agrarisch | Postmus Administratie & Advies

 

We houden natuurlijk de actuele ontwikkelingen in de sector goed in de gaten, zodat wij u goed kunnen adviseren.

Postmus Administratie en Advies richt zich op het verwerken van administraties en of samenstellen van jaarrekeningen voor ondernemers in het midden en kleinbedrijf (MKB) en de agrarische sector. Wij houden natuurlijk de actuele ontwikkelingen in de sector goed in de gaten, zodat wij u goed kunnen adviseren. Lees meer hierover in onze nieuwsbrieven.

Vanzelfsprekend bij het geven van advies verzorgen wij de aangifte voor u van de verschillende soorten van belasting zoals: omzetbelasting, inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en dividendbelasting. Hiervoor hebben wij een team van goed opgeleide adviseurs in dienst, die jaarlijks de vereiste bijscholingsopleidingen volgen.

Door onze jarenlange ervaringen in de financiële dienstverlening hebben wij door de jaren heen een groot netwerk opgebouwd. Mocht u financieel advies willen over een specifiek gebied wat wij hierboven niet hebben benoemd, dan raden wij u evengoed aan om contact met ons op te nemen. Indien wij u niet kunnen helpen, dan kunnen wij een specialist uit ons netwerk aanbevelen.

Contact

Heeft u een vraag over wat we voor u kunnen betekenen? Wij zorgen dat de koffie klaar staat en nodigen u graag uit voor een gesprek op ons kantoor in Nieuw-Weerdinge! Maak eenvoudig afspraak met ons via telefoonnummer 0591-521487 of stuur ons een bericht door het contactformulier in te vullen